top of page

Gallery

About

In het kapsalon worden mogelijk foto opnames gemaakt tijdens en na de behandelingen. Dit doen we om resultaten te kunnen publiceren op social media. Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met foto's en video's. Toch vindt ik het belangrijk om te melden dat je bij een bezoek aan By Eem  toestemming geeft om foto's te maken voor eigen gebruik.

Extentions

Hair wefts
 

-Plaatsing:

 

De wefts worden altijd geplaatst met microrings , een weft boven en onder de rij zodat de ringetjes niet zichtbaar zijn. 

Dmv naald en draad word de weft 'vastgenaaid' aan de microringen en je eigen haar, dit verdeeld de spanning op de hoofdhuid zodat je geen wrijving krijgt en dit niet voor beschadiging van de hoofdhuid en haartjes zorgt.

 

 

Ben jij benieuwd naar deze techniek, of wil jij graag ook extentions? Boek dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek!

 

-Onderhoud:

 

het haar zelf gaat (MITS GOEDE THUISVERZORGING) +\- 12 maanden mee. 

 

Afhankelijk van je haartype en wensen worden de wefts om de 4/7 weken omhoog geplaatst. Gaat er toch wat los of zitten er knoopjes aan de aanzet ( dit kan altijd gebeuren en ik check dit ook zeker na ) dan worden ze uitgehaald en opnieuw geplaatst om de gezondheid van jou haar te behouden en zeker niet te beschadigen! Wacht NIET langer dan 8 weken hierdoor kan er wrijving ontstaan en kan ik geen garantie geven dat je haar niet wat beschadigd...🥺

-Algemene info;

 

De clip ins & staarten zijn in samenwerking met het NEDERLANDSE merk zascha, zo weet ik altijd waar het haar vandaan komt, het is een leuk klein bedrijf en geen massaproductie, daarom is de kwaliteit zo top!

vooraleer je de prijzen via privebericht aan me vraagt, is er áltijd een intakegesprek nodig om te bespreken wat je ongeveer kwijt gaat zijn. 

 

Dagelijks krijg ik dm's met "prijs?"

Als ik jou haarkleur, dikte , lengte & structuur niet heb gezien in real life kan ik ook niét bepalen hoeveel gram je nodig hebt, welke kleur & of dit wel kán bij je haar.

Een adviesgesprek is zo ingeboekt en is vrijblijvend, wil je dus echt weten hoe en wat boek dit dan eventjes in samen met mij!

Zo kunnen we samen je wensen bespreken, kan ik je alle uitleg & een prijsindicatie geven!

Prijzen variëren per gram/kleur/lengte.

Soms komt de haarkleur van de klant niet 100% overeen met de kleur van de extentions en kleur ik de extentions precies naar jou haarkleur, dit komt er dan als supplement bij.

Vanaf €280 kan er een verdikking/verlenging op fijn haar worden geplaatst, maar prijzen kunnen ook oplopen naar + €900 afhankelijk van je wensen...

Hiervoor dient dus een adviesgesprekje worden ingeboekt.

Prijzen kunnen ook niet via whatsapp gegeven worden zonder je haar in het echt gezien te hebben.

richtprijzen zijn vanaf. .-5.png
bottom of page