top of page

Toepassingsgebied;


Als je een bestelling plaatst, ga je akkoord met onze verkoopsvoorwaarden die je ten allen tijden kan raadplegen op onze website. Al onze voorwaarden zijn van toepassing op het hele aanbod van ons als (online) winkel voor jou als consument.

Prijzen en betalen
Wij plaatsen bij elk product een omschrijving, steeds zo nauwkeurig mogelijk. Elk product bevat de prijs en de eventueel aangeboden korting. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten tenzij je voor een bedrag bestelt waarbij verzendkosten gratis worden aangeboden. In België is dit vanaf €70 .

retour;

Hair;
enkel NIET geopende artikelen mogen binnen de 14 dagen geretourneerd worden. Deze worden dan eerst nagekeken op gebruikssporen en daarna kan worden overgegaan op terugstorting. 

Voor kleding geldt, de kaartjes moeten nog aan het kledingstuk hangen & de kleding mag enkel gepast worden. Indien deze gedragen zijn word er geen geld teruggestort.

 

Bedenktijd en retourneervoorwaarden
In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de Wet van 6 april 2010 heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij of zij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering (eerste aanbieding).

In dat geval moet je de goederen in originele staat, met de originele labels, ongebruikt en in de originele verpakking op eigen risico en kosten terugsturen naar By eem boutique -Molenstraat 35,2381 weelde, België. Ongefrankeerde retourneringen zullen niet worden aangenomen. 

De retourzending wordt door By eem gecontroleerd (zie retourbeleid). Na een geslaagde controle wordt het artikel aan jou terugbetaald. Je kan binnen de 2 weken een terugbetaling op jouw rekening verwachten.

Verzending
Wij leveren in België en Nederland. Bestellingen vanuit alle andere landen zullen niet worden geaccepteerd.

De levering van producten zal in de mate van het mogelijke zo snel mogelijk gebeuren. Wij hanteren een maximum leveringstermijn van 5 werkdagen. Dit gaat doorgaans sneller maar in uitzonderlijke omstandigheden kan het eventueel langer duren.

Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de consument en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

Wanneer de consument zijn pakje niet tijdig gaat ophalen in een ophaalpunt wordt dit automatisch terug naar ons verzonden. Wij kunnen dit opnieuw verzenden maar hier dienen wel verzendkosten te worden betaald, ook al is de waarde van de bestelling hoger dan 70 euro. Een gratis verzending wordt slechts 1 keer aangeboden.

Tenzij anders omschreven, omvatten onze prijzen niet het transport en de levering van de goederen bij de consument. De kosten van transport en levering worden afzonderlijk vermeld.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de consument. Voor vertragingen bij BPOST zijn wij niet aansprakelijk.

Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.

In geval van niet-levering van de goederen worden de door de consument betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding. 

By eem kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending.

Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken en te versturen.

bottom of page