top of page
qiqi.jpeg

QIQI - Hair Control

QIQI treatment, wat is dat juist?

Een hair control treatment zegt het al zelf, het (krullende) haar word makkelijker handelbaar, gehydrateerd & minder pluizig.

Het kan NIET worden vergeleken met een keratine behandeling, omdat dit totaal iets anders is.

QIQI geeft een permanent resultaat (mits goed thuisgebruik van de producten & hoeverre je haar naturel is zal het product ook beter werken , op heel beschadigd haar zal je deze behandeling 2 a 3 keer moeten herhalen voor het gewenste resultaat)

De behandeling verzacht de disulfide bondjes in het haar , er zijn 2 mogenlijkheden. 1 = zodat je haar na de behandeling met een brushing afgewerkt kan worden en je zo minder pluis hebt maar nog wel volume en slag behoudt,2=  wil je zoals 90% van mijn klantjes de 'stijle' versie dan wordt je haar drooggeblazen en nadien plukje per plukje gestijld om het product in het haar te werken. Let wel, de foto's die ik plaats als NA foto is niet hoe je haar gaat vallen, je haar is handelbaar bevat zeker minder pluis maar valt niet bij elke klant zo kaarsrecht als na een stijlbehandeling natuurlijk. Het blijft een natuurlijke (vegan) behandeling en ik kan niet beloven dat je haar kaarsrecht zal vallen, maar je zal VEEL minder hitte nodig hebben na de behandeling, zo hoef je ze niet meer elke dag te stijlen bijvoorbeeld!

- Sidenote, je haar mag vooraf ONTLKLEURD zijn , na de behandeling mag minstens 3 weken NIET worden ontkleurd.

Kleuren kan je best wel NA de behandeling doen raad ik aan, als je je haar kleurt kan de kleur namelijk verlichten na qiqi en een warmere weerschijn krijgen, (zie voor en na fotos) dit mag de dag nadien al gebeuren.

Ben je geintresseerd in QIQI, stuur me dan een whatsapp berichtje en we overlopen de opties voor jou wensen.

Original Mineral AUSTRALIA

We zijn super trots om te zeggen dat we een soort haarverzorgingslijn in het kapsalon hebben die volledig vrij is van:

  • MIT

  • Parabenen

  • ftalaten

  • Propyleenglycol

  • sulfaten

  • Triclosan

Omdat onze producten geen vervelende chemicaliën bevatten, hebben klanten met een gevoelige huid onze haarverzorgings- en stylingproducten als nuttig ervaren. Controleer echter de individuele ingrediëntenlijst voor elk product om zeker te zijn op basis van wat uw unieke gevoeligheden kunnen zijn. 
 

Onze O&M-productformules vervangen agressieve chemicaliën door actieve natuurlijke extracten en mineralen, waaronder inheemse Australische ingrediënten zoals Lilly Pilly, Banksia Flower, Quandong, Tasmanian Sea Kelp en Davidson Plum, evenals hoogwaardige essentiële oliën die echte voordelen bieden.

Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door natuurlijke producten, welzijn en schoonheid, en toen ik uit de eerste hand zag hoe agressieve chemische producten kappers en klanten schaden, wist ik dat we met O&M een verschil konden maken.

MOROCCANOIL

bottom of page